Browniecookiet
18 annosta / 30 - 60 min / helppo
Ainesosat
- 100 g suklaata
- 100 g voita
- 2 dl sokeria
- 2 munaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl luonnollista vaniljasokeria
- 1 pss (100 g ) Dr Oetker valkosuklaahippuja
Ohjeet
Sulata voi ja suklaa ja jätä odottamaan. Vaahdota sokeri ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon suklaa-voisula. Yhdistä kuivat aineet omassa kulhossaan ja kääntele ne kevyesti munavaahtoon. Halutessasi voit jättää osan valkosuklaahipuista koristeeksi. Laita taikina jääkaappiin 30 minuutiksi.
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Nostele lusikalla kasoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä reilusti tilaa kasojen väliin, sillä ne leviävät uunissa. Ripottele päälle koristeeksi jätetyt valkosuklaahiput. Paista keksejä noin 10 minuuttia. Älä paista liikaa, sillä keksit saavat jäädä sisältä pehmeiksi. Anna keksien jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä jäähtyneet keksit tiiviissä purkissa jääkaapissa. Keksit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.
Kommentit(0)