Pohja:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita muut aineet keskenään ja kääntele muna-sokerivaahdon joukkoon. Paista uunin alatasolla 200*C noin 10-15 minuuttia.
Täyte:
2,5 dl raparperihilloketta tai raparperihilloa
250g maitorahkaa
1 ps vaniljakastikejauhetta
(sokeria)
Sekoita vaniljakastikejauhe maitorahkaan. Kun seos on tasaista lisää raparperihilloke ja tarvittaessa sokeria.
Levitä sokeria tyhjälle leivinpaperille ja käännä kääretorttupohja sokerin päälle. Levitä täyte lämpimälle pohjalle ja rullaa tiukalle rullalle. Anna kääretortun asettua kylmässä niin se on helpommin leikattavissa.
Kommentit(0)