Cookies ’n’ cream fudge
24 annosta / yli 60 min / helppo
Ainesosat
- 500 g valkosuklaata
- 1 tlk (397g) kondensoitua maitoa
- 275 g suklaatäytekeksejä
Ohjeet
Pilko valkosuklaa mikron kestävään astiaan. Lisää joukkoon kondensoitu maito. Kuumenna seosta mikrossa ensin 30 sekuntia ja sitten 10 sekunnin jaksoissa välillä sekoittaen. Kun suklaa on sulanut ja seos on tasaista, rouhi keksit veitsellä murskaksi. Ota yksi desilitra murskaa sivuun ja sekoita loput suklaaseokseen.
Levitä massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 20×30 cm). Ripottele päälle keksimurska ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti. Leikkaa sopiviksi paloiksi.
Hei! Fudgeista tuli tosi hyviä. Kauanko niiden säilyvyys on JÄÄKAAPISSA? Onko SULJETUSSA astiassa vai ns. Levynä parempi?
Hei! Fudget säilyvät jääkaapissa suljetussa rasiassa parikin viikkoa.
Nämä ovatkin ihanan näköisiä! Mulla on kokeilematta nämä uudet suositut fudget jotka tehdään kondensoidusta maidosta. Ainekset jo ostin pätkisversioon… ;D Mukavaa joulun odotusta Liisalle ja perheelle ♥
Oijoi, pätkisversio kuulostaa ihan mahtavalta. Nää on kyllä tosi helppoja, kannattaa tosiaan kokeilla.