Mignon-moussella täytetyt kinder-munat
8 annosta / 30 - 60 min / keskitaso GMU
Ainesosat
- 2 kpl (104 g ) mignon-munia
- ½ dl kevytmaitoa
- 1¼ dl vispikermaa
- 4 kinder-munaa
- pääsiäiskarkkeja koristeluun
Ohjeet
Paloittele mignon-munat kulhoon. Lämmitä maito ja kaada mignonien päälle. Sekoittele, kunnes saat tasaisen massan. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kerma kahdessa osassa mignon-sulan joukkoon. Älä vatkaa, ettei seos juoksetu. Siirrä seos pursotinpussiin ja anna asettua jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Halkaise kinderit varovasti. Terävällä veitsellä saumaa pitkin kiertäminen helpottaa avaamista. Aseta puolikkaat tukevasti tarjoilualustalle (tarvittessa voit tasoittaa pohjaa leikkaamalla siitä pienen palan pois, mutta huoneenlämpöisenä pohja tasoittuu myös varovasti lautasta vasten painamalla). Pursota mignon-vaahto kinder-puolikkaisiin. Koristele pääsiäisrakeilla. Säilytä munat jääkaapissa tarjoiluun asti.
Kommentit(0)