Munakasrulla härkiksellä
10 annosta / 30 - 60 min / helppo G
Ainesosat
Pohja
- 6 munaa
- 5 dl maitoa
- 1½ dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
- suolaa
- mustapippuria
Täyte
- 1 sipuli
- 1 punainen suippopaprika
- 1 rkl öljyä
- 1 rs (250 g) maustamatonta härkistä
- 200 g tuorejuustoa
- 1 pss (28 g) tacomaustetta
- 50 g juustoraastetta
Ohjeet
Pohja
Kuumenna uuni 225 °C:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla.
Sekoita munat, maito ja jauhot yhteen vispilällä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunipellille ja paista noin 15–20 minuuttia.
Täyte
Valmista täyte pohjan paistuessa. Hienonna sipuli ja paprika. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kuullota sipulit ja paprikat pehmeiksi. Lisää härkis ja ruskista hieman. Lisää tuorejuusto ja tacomauste.
Ota pohja uunista ja levitä täytettä pohjalle, jättäen noin 5 cm toisesta reunasta tyhjäksi. Aloita rullaaminen täytereunasta ja rullaa kääretortun tapaan. Jätä saumakohta rullan alle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja gratinoi uunissa kunnes juustoraaste on saanut kauniin värin. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Koska en leivo mitään gluteinfree,niin 1:1 vehnäjauhot massaan?
Hei! Voit hyvin korvata 1:1 vehnäjauhoilla. Halutessasi voit käyttää osaksi (esim. ½ dl) myös kuitupitoisempaa jauhoa, esim. graham tai täysjyvä.