Kaneli-sokeri cruffinit
12 annosta / alle 30 min / erittäin helppo
Ainesosat
- 2 prk Danerolles Croissant Classics -taikinaa
- 100 g pehmeää voita (tai margariinia)
- 1½ dl sokeria
- 1 rkl kanelia
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 ℃:seen (kiertoilma 180 ℃). Voitele muffinipellin syvennykset pehmeällä voilla tai aseta paksut paperiset leivosvuoat uunipellille. Sekoita kaneli ja sokeri yhteen.
Avaa Croissant taikina purkit repäisemällä ensin suojakääre pois nuolen osoittamasta kohdasta. Käännä purkkia päistä eri suuntiin, jolloin taikina ponnahtaa ulos. Rullaa taikina auki leivinalustalle. Voitele taikina levyt pehmeällä voilla ja ripottele pinnalle reilusti kaneli-sokeria.
Rullaa taikinat leveyssuunnaksi pitkäksi rullaksi. Leikkaa molemmat rullat kolmeen osaan ja halkaise kukin osa kahtia niin, että kerrokset tulevat esiin ja saat kaksitoista puolikasta. Kierrä taikina sormien ympärille leikkauspinta ulospäin ja aseta rulla muffinipellin syvennykseen. Toista sama jokaisella puolikkaalla. Paista cruffineita noin 12-15 minuuttia. Pyörittele jokainen cruffini kaneli-sokerissa heti uunista oton jälkeen.
Tuli niin hyviä! Tein vielä päälle Arnoldsin spinny tyylisen kuorrutteen
Ooh! Mahtava oivallus, kuulostaa huippuhyvältä <3
PAKKO TESTATA ! TAKUULLA OVAT KERMAN KANSSA KIELEN VIEJIÄ !!
Kiva kuulla, että pääsevät testiin. Täytettynä ovat tosiaan entistä herkullisempia.