Vihreä kuula -croissantit
8 annosta / alle 30 min / erittäin helppo
Ainesosat
- 4 jättivoicroissanttia
- vihreä kuula -marmeladia
- 200 g mascarpone-tuorejuustoa
- 2 dl vispikermaa
- 1 tl vaniljatahnaa (tai 2 tl vaniljasokeria)
- (ripaus tomusokeria)
- 6 vihreää kuulaa
- 50 g valkosuklaata
- kultaisia sokerihelmiä
Ohjeet
Halkaise croissantit ja levitä alaosille kerros Vihreä kuula -marmeladia. Vatkaa mascarpone, kerma ja vaniljatahna yhdessä kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi. Mausta tarvittaessa vielä tomusokerilla, älä kuitenkaan tee moussesta liian makeaa, koska marmeladi tuo croissantiin reilusti makeutta. Pursota täyte marmeladin päälle. Paloittele vihreät kuulat ja ripottele ne täytteen päälle.
Nosta kansi päälle ja koristele sulatetulla valkosuklaalla ja kultaisilla sokerihelmillä. Valkosuklaan sulatus on helpointa, kun laitat rouhitun suklaan pursotin pussiin ja asetat pussin hetkeksi kuumaan vesilasiin. Puristele suklaa tasaiseksi ja leikkaa pussin kärki auki ja pursota croissanteille.
Kommentit(0)