Mango-passionpalat
15 annosta / yli 60 min / helppo
Kaksinkertaistamalla ohjeen voit tehdä palat suoraan syvälle uunipellille.
Ainesosat
Pohja
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 3 dl sokeria
- ½ tl suolaa
- 150 g voita
- 3 munaa
- 1 prk (397g) kondensoitua kookosmaitoa
- 1 sitruuna
Kiille
- 2 prk St.Dalfour Mango-Passionhilloa
- 4 liivatelehteä
Ohjeet
Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja suola kulhossa. Sulata voi ja lisää jauhoseokseen kaikkien muiden pohjan ainesten kanssa. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20x30 cm). Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pohjan reunat alkavat saada hieman väriä. Jäähdytä pohja hyvin.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 2 rkl hilloa ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana lopun hillon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada kiille pohjan päälle ja anna asettua kylmässä vähintään tunti. Voit hyvin tehdä palat valmiiksi myös tarjoilua edeltävänä päivänä.
Mitä tuolle sitruunalla tehdään, kun ei lue ohjeessa
Pahoittelut, että se oli jäänyt epäselväksi. Sitruunan kuori raastetaan ja mehu puristetaan täytteen joukkoon. Korjaan sen vielä ohjeeseen.
Eikö ohjeeseen tule leivinjauhetta ollenkaan?
Hei! Tähän ei tosiaan tule lainkaan leivinjauhetta.