Appelsiini-mallasbrownie

Appelsiini-mallasbrownie

03. 12. 2024
Mallas- ja suklaa ovat upea yhdistelmä! Tässä browniessa ne yhdistyvät vielä jouluisiin mausteisiin ja appelsiinin raikkauteen.

Kaupallinen yhteistyö Laihian Maltaan kanssa.

Piparkakkuja, suklaata, appelsiinia ja mallasta; tässä browniessa on koottu kaikki joulun rakkaimmat maut yhteen leivonnaiseen!

Hienojakoinen Tuoppi mämmi-ja leipämallas on täydellinen lisä makeaan leivontaan. Tumman maltainen maku korostaa ihanasti suklaata ja luo upean makuparin appelsiinille. Piparkakkutaikina viimeistelee kokonaisuuden herkullisen jouluiseksi.

Helpon brownien voi leipoa ajoissa, sillä se säilyy jääkaapissa hyvin pari päivää ja sopii loistavasti pakastimeen.

juustokakkubrownie
appelsiini-mallasbrownie

Appelsiini-mallasbrownie

15 annosta / 30 - 60 min / helppo

Ainesosat

Pohja

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 2 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 dl Tuoppi mämmi-ja leipämaltaita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl neilikkaa
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 appelsiini
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 250 g piparkakkutaikinaa

Ohjeet

Sulata voi ja suklaa. Vatkaa kananmunat ja sokeri yhteen ja sekoita joukkoon voi-suklaasula. Lisää maltaat, jauhot, neilikka ja leivinjauhe ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 20x30 cm:n vuokaan.

Pese appelsiini ja sekoita täytettä varten tuorejuusto, kananmunat ja sokerit yhteen. Raasta joukkoon appelsiininkuori ja purista mukaan puolet mehusta. Kaada massa pohjan päälle. Murustele päälle piparkakkutaikina ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.

appelsiinibrownie
appelsiini-mallasbrownie

Yhteistyössä

Kategoriat

Piirakat Yhteistyö

Avainsanat

appelsiini suklaa

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia