Brookie pops

Brookie pops

23. 06. 2014
Tikunnokasta syötävistä herkuista on tullut viime vuosina suuri hitti. Cake-, pie- tai cookie popsit ovat hurmanneet jo pitkään lähes kaikissa blogeissa. Samoin suuren meren takaa lähtöisin oleva superherkku brookie, tuo brownien ja cookien syntisen hyvä yhdistelmä, on jo valloittanut Suomessakin. Juhannuksena minua sitten puri oikea trendikärpänen, sillä päätin heittäytyä supermuodikkaaksi yhdistämällä nämä viimeaikojen mahtavimmat villitykset. Saanen siis esitellä: Brookie popsit!

Eli tässä mehevät tikkarit, joiden sisällä, ihanan rapeaa keksitaikinaa ja mehevää browniesia, kuorrutettuna vielä suklaalla. Nam. Teki kauppansa taas sen verran hyvin, että kuvaamiseen jäi laihasti materiaalia.

1 annos cookie-taikinaa

1 annos brownies taikinaa

300 g maitosuklaata

Valmista cookietaikina ohjeen mukaan. Laita se pakkaseen noin 30 minuutiksi. Valmista brownies taikina ja pursota se hyivn voidellun kakkutikkarimuotin toiseen puoliskoon. Leikkaa jäätyneestä cookie taikinasta kuutio ja paina se brownies taikinaan. Aseta kakkutikkarimuotin toinen puolisko huolellisesti paikalleen ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15- 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ja poista pallot varovasti muotista.

Paina tikkaritikku sulatettuun suklaaseen ja sitten kakkupalloon. Laita hetkeksi pakastimeen. Kuorruta kastamalla sulatettuun (maito)suklaaseen.

Kategoriat

Muut

Kommentit(1)

  

Samankaltaisia kirjoituksia