Kuvittelin niiden tekemisen vastaavan suklaakonvehtien näpertämistä (vihaan niiden kuorruttamista), mutta tämä olikin paljon helpompaa. Tuo tikku helpottaa asiaa kovasti, kun pops vain dipataan sulaan suklaaseen ja nostetaan kuivumaan. Eipä tuo suklaakonvehtien valmistuskaan pitäisi siitä paljon erota, mutta jotenkin vaan olen kokenut sen paljon työläämmäksi. No näiden tekeminen nyt ainakin oli superhelppoa. Valitsin vielä helpoimman tien ja käytin keksimurskaa, enkä siis tehnyt itse taikinaa.
Appelsiini-cake popsit:
1 pkt kaurakas (tai ms.)-keksejä
100 g appelsiinituorejuustoa
0,5 dl appelsiinimarmeladia
Tikkaritikkuja
pari palaa suklaata
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja marmeladi. Laita massa pakkaseen noin 30 minuutiksi. Pyörittele massasta palloja. Sulata suklaa ja kasta tikun pää suklaaseen, paina tikku massapalloon. Laita pallot pakastimeen 1-2 tunniksi.
Kuorruttamiseen:
200g suklaata
Sulata suklaa ja dippaa popsit suklaaseen. koristele heti strösseleillä tai karkkimurskalla.
Voi ei, otan osaa Kettunen. Sain kyllä hyvät naurut juttuasi lukiessa. Sanoisin salaisuudeksi paksumman massan ja sitten tuo pakastin on aika ehdoton. Sulatin muuten suklaan mikrossa kahvikupissa, jolloin ei tule ongelmaa, että koko pallo ei uppoa suklaaseen. Astian on siis parempi olla korkea kuin leveä 😀
Ai että popsien teko on helppoa!? 😀