Eli Brownie-pohjalla mustaherukkamarmeladia ja -moussea kuorrutettuna kaakaoglazella. Koristeena vielä mustaherukka-valkosuklaaganache ja kullattu suklaa. Leivos on myynnissä Ekbergillä joulukuun ajan. Ja se on siis minun suunnittelemani ja Mika Parviaisen kanssa yhteistyössä sitten tuunattu lopulliseen loistoonsa ja konditoriakuntoon.
Kirjoittelen viikonlopun aikana lisää tuosta harjoittelusta. Nyt äkkiä katsomaan Koko Suomi leipoo- jouluspesiaali. Ja ehkä vielä yksi Elegance.
Todella hienon ja elegantin näköisiä leivoksia 😉 Sopisi oikein hyvin hienompaan juhlaan! Mustaherukka on aivan ihanaa leivonnassa ja mousseissa ja varsinkin suklaan kanssa! Nam ;D
Kiitos Taru! Mustaherukka ja suklaa on kyllä ihan loistava pari. Niinkun on punaherukka ja valkosuklaakin 😀
Maku oli juuri sellainen kuin nimi kertoo !
Oi kyllä näyttää herkulliselta! Kaunis väri tuossa mustaherukkamoussessa. 🙂