Korvapuusti-nyhtöpitko
8 annosta / alle 30 min / erittäin helppo
Ainesosat
- 1 tavallinen pullapitko (esim. sokerileipurin pitko)
- 100 g voita
- 2 tl kanelia
- 1 dl fariinisokeria
- 1 rkl vehnäjauhoja
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 °C:seen. Aseta pitko leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja leikkaa siihen ristiviillot. Mittaa huoneenlämpöinen voi, kaneli, sokeri ja vehnäjauhot kulhoon ja vatkaa tasaiseksi. Työnnä täytettä pullan viiltoihin. Paista pullaa, kunnes se on saanut väriä ja täyte kuplii (noin 10–15 minuuttia).
HEI
KIITOS IHANISTA OHJEISTA JA HERKULLISISTA KUVISTA. mINUSTA TÄMÄ ON SUOME PARAS LEIVONTABLOGI.
AIKA MONTA RESEPTIÄ TULLUT KOKEILTUA.
Kiitos Merja kauniista sanoistasi! Mukavia leivontahetkiä.