Loaded crackers

Loaded crackers

15. 09. 2023
Perinteinen nachopelti saa haastajan, kun nachot korvataan rapeilla ruiskekseillä ja ihanan suolaisilla pikkukekseillä.

Kaupallinen yhteistyö Kantolan keksien kanssa. 

Meillä on perjantaisin lähes poikkeuksetta herkkuruokapäivä, jolloin syödään tortilloja, nachoja, hampurilaisia, pizza tms. Tällä kertaa halusin vaihtelua perinteiseen nachopeltiin ja korvasin nachot suolakekseillä. Ja täytyy kyllä sanoa, että nuo Kantolan hienot ruiskeksit olivat aivan nappivalinta tähän! Ei liian suolaista, mutta ihanan rapeaa ja maukasta. Ja pientä suolaisuutta tuomaan lisäsin Kantolan pikkukeksejä, jotka myös toimivat ihanasti.

Päälle salsaa, papuja, maissia ja paljon raikkaita kasviksia. Niin hyvää ja helppoa!

suolakeksipelti
loaded crackers

Loaded -crackers

6 annosta / alle 30 min / erittäin helppo

Ainesosat

  • 1 pkt (120 g) Kantolan Valitut Pikkukeksi Suola
  • 1 pss (100 g) Kantolan Valitut Ruiskeksi
  • 1 prk (noin 200 g) kidney- tai mustapapuja
  • 1 dl valmista salsakastiketta
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl pakastemaissia
  • 1 tomaatti
  • 100 g juustoraastetta
  • 1 avokado
  • tuorekurkkua
  • korianteria
  • punainen chili
  • limeä

Tarjoiluun

  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 1 pss Taffel dippiä (esim. chili-mango tai taco)

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 ℃:seen. Vuoraa uunipelti tai vuoka leivinpaperilla. Levitä keksit pellille.

Huuhtele pavut ja kaada ne kulhoon. Hienonna sipuli ja tomaatti ja sekoita ne papuihin. Lisää salsa ja maissin. Levitä täyte keksien päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Leikkaa kurkku, avokado ja chili paloiksi ja ripottele vielä paistettujen keksien päälle. Sekoita dippijauhe kermaviiliin ja viimeistele ruoka levittämällä päälle dippikastiketta ja limen mehua.

loaded crackers
suolakeksipelti

Yhteistyössä

Kategoriat

Yleinen

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia