Mango-banaani nice cream
6 annosta / yli 60 min / erittäin helppo GMMUV
Ainesosat
- 6 ylikypsää banaania
- 2 kypsää mangoa tai 300g mangokuutioita (pakaste)
- 1 appelsiini
Ohjeet
Kuori ja paloittele banaanit pakastuksen kestävään rasiaan. Halkaise mango, varo sisällä olevaa suurta ja litteää kiveä. Irrota hedelmäliha ja paloittele se rasiaan banaanin kanssa. Pakasta noin 8 tuntia tai pidempään.
Laita jäädytetyt hedelmät tehokkaaseen blenderiin tai yleiskoneeseen. Purista joukkoon appelsiinin mehu. Surruuttele, kunnes seos muuttuu jäätelömäisen kermaiseksi. Tarjoile heti.
Ihanan herkullisen kermaisenkin näköistä! Täytyy kokeilla kunhan saa taas hyvän blenderin käyttöön. 🙂 Kiitti reseptistä!
Tämä on tosiaan ihanaa ja herkullisen raikasta. Ohjetta voi tuunata halutessaan myös jäisillä marjoilla tms.