Minttu-suklaajuustokakku Air fryerissa
15 annosta / yli 60 min / helppo
Ainesosat
Pohja
- 200 g murokeksejä (esim. KultaMuro)
- 2 rkl Dr.Oetker leivontakaakaota
- 75 g voita
Täyte
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 180 g creme fraichea
- 2 munaa
- 2 rkl perunajauhoja
- 1 dl tomusokeria
- 1½ tl Dr.Oetker piparminttuaromia
- 2 pss (200 g) Dr.Oetker maitosuklaanappeja leivontaan
Koristelu
- 1 dl kuohukermaa
- 2 tl sokeria
- 20 g Dr.Oetker tummasuklaanappeja leivontaan
Ohjeet
Pohja
Vuoraa air fryeriin koriin mahtuva, noin 18 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon kaakaojauhe ja sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte
Sekoita tuorejuusto, creme fraiche, munat, perunajauhot, tomusokeri ja piparminttuaromi yhteen. Sulata suklaa ja sekoita tuorejuustoseokseen. Kaada täyte pohjan päälle ja paista air fryerissa 150 ℃:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä kakku ja anna sen vetäytyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään.
Koristelu
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Pursota kakun päälle ja viimeistele kakku suklaanapeilla tai koristerakeilla.
Kommentit(0)