Kupit desilitroiksi
US cup – dl – UK cup
Voin määrä
stick of butter – g – rkl
Unssit ja paunat
lb – oz – g
Syötä yllä olevan laskurin yhteen kenttään haluamasi määrä ja laskuri laskee muut. Käytä välimerkkinä pistettä esim. 0.25
Laskurin lisäksi voit tarkistaa yleisimpiä mittoja, raaka-aineiden painoja ja lämpötiloja alla olevista listoista.
Yleisimpiä mittoja
US cup / Amerikkalainen kuppi = 2,37 dl
UK cup / Englantilainen kuppi = 2,84 dl
oz / ounce / unssi = 28,5 g
lb / pauna = 453,6 g
stick of butter / tanko voita = 113 g
tbsp / rkl = 15 ml (HUOM! Australiassa 20 ml)
tsp / tl = 5 ml
1 dl = 100 ml
Mittalusikoiden tai vaa’an ollessa hukassa, voit tarkastaa leivontaraaka-aineiden painoja alta.
Yleisten raaka-aineiden painoja / 1 dl
Jauhot:
- vehnäjauhot 65 g
- grahamjauhot 60 g
- ruisjauhot 55 g
- perunajauhot 60 g
- Gluteenittomat jauhot 55 g
- kaakao 45 g
- kaurahiutaleet 35 g
Sokerit:
- hieno sokeri 85 g
- erikoishieno sokeri 90 g
- fariinisokeri 60 g
- tomusokeri 60 g
- siirappi 140 g
- hunaja 140 g
Rasvat:
- voi 95 g
- sulatettu voi 90 g
- öljy 90 g
Pähkinät ja mantelit:
- pähkinärouhe 45 g
- mantelijauhe 50 g
- mantelilastut 35 g
- kookoshiutaleet 30 g
Maitotuotteet:
- kerma 100 g
- kermavaahto 50 g
- maito 100 g
- jogurtti 100 g
- rahka 125 g
- kermaviili 100 g
- ranskankerma 100 g
Uunin lämpötila:
275°F = 140°C
300°F = 150°C
325°F = 165°C
350°F = 180°C
375°F = 190°C
400°F = 200°C
425°F = 220°C
450°F = 230°C
Moikka! Tiedätkös mitä desi suklaarouhetta on grammoina?
Moikka Veera! Tuo paino riippuu hieman siitä, miten hienoksi suklaa on rouhittu, mutta suklaahippumaisena rouheena desi painoi 83g.