Rosmariini-oliivibiscotti
30 annosta / 30 - 60 min / helppo
Ainesosat
- 7 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 150 g pecorinojuustoa
- 3 dl kalamata oliiveja
- 2 tl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 2 munaa
- 1½ dl maitoa
Ohjeet
Kuumenna uuni 160 asteeseen. Vuoraa noin 20 x 20 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla.
Raasta pecorinojuusto hienoksi raasteeksi. Hienonna oliivit ja rosmariini. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola yhteen. Lisää jauhoseokseen juustoraaste ja oliivit. Tee seoksen keskelle kuoppa ja lisää siihen munat ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja painele esivalmiosteltuun uunivuokaan. Paista 30 minuuttia tai kunnes pinta saa hieman väriä.
Ota leipä vuoasta ja leikkaa erittäin ohuiksi siivuiksi. Asettele siivut uunipellille ja jatka paistamista noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kauttaaltaan rapeita. Käännä siivut paistamisen puolivälissä.
Kommentit(0)