Suklaahippumuffinit
12 annosta / 30 - 60 min / helppo
Ainesosat
- 7 dl vehnäjauhoja
- 4 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 1 tl kanelia
- ¼ tl muskottipähkinää
- 2 munaa
- 2½ dl sokeria
- 2½ dl maitoa
- 1 dl rypsiöljyä
- 1 tl vaniljatahnaa
- 200 g suklaahippuja
- sokeria pinnalle
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 °C:seen. Leikkaa leivinarkit neliöksi.
Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola, kaneli ja muskotti yhteen. Sekoita toisessa kulhossa munat, sokeri, maito, öljy ja vaniljatahna. Lisää nesteet kuiviin aineisiin kevyesti sekoittaen. Lisää viimeisenä suklaahiput.
Aseta leivinarkkineliö muffinipellin syvennykseen ja paina se alas (voit käyttää apuna vaikka juomalasia, jolloin reunat taittuvat sopivasti). Lusikoi taikina vuokaan ja toista sama uudelleen jokaisen syvennyksen kohdalla. Ripottele pinnalle hieman sokeria. Paista muffineita 20–25 minuuttia.
Kommentit(0)